PRANKED by Ange

Ali B, Gio & Gers Pardoel PRANKED by Ange & Saar Koningsberger!!! Ali z’n hoofd wil ik als tattoo op m’n bil, Gio probeer ik te versieren en Gers sluit ik net voor z’n optreden op..

Soundcheckers
Soundcheckers is een programma van KPN Presenteert. Dit is op televisie alleen te zien voor mensen die thuis KPN hebben, maar online kan iedereen Soundcheckers bekijken! Ik werd gebeld door de productie of ik samen met Saar van Koningsbrugge een prank wilde uithalen bij een aantal BN’ers tijdens het 10 jarig bestaan van de Partysquad in de Melkweg. Uhhh JA natuurlijk!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

PRANK by Ange!
Bekijk hieronder de twee video’s.

Wie vind er dat ik meer pranks moet uithalen…???

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate