Milaan with Ange

Bij een zonnige dag hoort een zonnige post! In deze blogpost geef ik jullie een voorproefje over mijn trip naar Milaan. Maar ik ga hierin niet alle ins & outs vertellen want de rest kan je lekker allemaal bekijken in een uitgebreide Milaan vlog die aankomende dinsdag 29 maart 17:00u online komt op mijn YouTube kanaal ;).
FullSizeRender

Ons verblijf
Ik was samen met mijn vriendinnetje Diandra. We hadden een aantal weken terug besloten dat we samen een paar dagen weg wilden en hadden voor Milaan gekozen! Tegenwoordig boek ik mijn verblijf altijd via Airbnb. Dit is naar mijn idee echt 100x beter dan een hotel. Waarom? Je hebt een heel appartement voor jezelf en je bevindt je lekker rustig tussen de locals waardoor je automatisch een hele andere kant ziet van de stad waar je bent. Ook dit keer was het raak, wij hadden een geweldig appartement gevonden in een top buurt bij Piazza Sempione en het prachtige monument Arco Della Pace.
28f06f42_original

Cavalli Club Milano
Diandra en ik hadden van tevoren alles al helemaal uitgestippeld. Alles stond genoteerd in mijn notitieboekje; de restaurants waar we wilden eten, de verschillende wijken waar we wilden wandelen en de monumenten die we graag wilden zien. Milaan is zo groot en we moesten echt in onze drie dagen daar zoveel mogelijk zien. Onze eerste middag (zondag) gingen we een beetje wandelen in de winkelstraat Corso Vittorio Emanuele. Hier kan je betaalbaar winkelen voor Milaan termen ;). Het was 18 graden en het zonnetje scheen, heer-lijk! In de avond hadden we gereserveerd bij de Cavalli Club, het restaurant van de bekende fashion designer Roberto Cavalli en waar dus alle luxe poezen komen eten. Het restaurant bevindt zich in het prachtige park Parco Sempione wat je kan vergelijken met het Vondelpark in Amsterdam. Voor onze ervaringen hier bekijk dan aanstaande dinsdag 29 maart om 17uur mijn vlog ;).IMG_5426FullSizeRender-1

Taxi Tip
Een tip die ik jullie in deze blogpost niet wil ontnemen is de taxi tip! Het is in Milaan niet gebruikelijk om midden op straat een langs rijdende taxi aan te houden. Taxi’s moet je van te voren bellen of je moet opzoek gaan naar een taxi standplaats; die ik eigenlijk alleen op het centraal station en het vliegveld had gezien.. Een ritje met de taxi is niet goedkoop en door de drukte niet altijd even snel. Het beste is dus om de metro of de tram te pakken!IMG_5806
IMG_5742IMG_5587

Vergeet dinsdag de 29e niet de bijbehorende vlog te bekijken op mijn YouTube kanaal!! Mocht je nog andere dingen over Milaan wilen weten let me know, dan help ik je graag :). Veel kijk plezier alvast! Liefs, Ange

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate