Festival report 1

Gister was de aftrap van ons eerste echte festival report voor XITE op Milkshake Festival. Ook hebben we onze prijs bij H&M in ontvangst mogen nemen.. Gister was een topdag, eentje om nooit te vergeten. Bekijk hier alvast wat foto’s die ik met mijn I-phone heb gemaakt, de officiële van onze fotograaf Bete foto’s volgen nog ;).IMG_9885Milan – Iris – Jamie – Angela (winnaars XITE zoekt vlogger)

Een jaar lang gratis shoppen bij H&M
Naast dat we alle 4 een contract bij XITE hebben gewonnen hebben we gister ook nog een geweldige andere prijs in ontvangst mogen nemen. Namelijk een jaar lang gratis shoppen bij H&M. Niet te geloven toch?!! Ben er zooooo blij mee. Denk dat ik ook alvast maar een andere kast moet gaan kopen.. Hahaha. H&M is dé sponsor van Xite Zoekt Vlogger, dus alle outfitjes die je bij ons ziet zijn ook allemaal van H&M.
IMG_9978Valerio & Performers Milkshake

Milkshake Festival
Zoals je op de foto hierboven ziet, was het een en al gekte op Milkshake. Dit is een dance-festival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren! (geciteerd van de Milkshake website). Dit was mijn eerste bezoek aan Milkshake en jeetje wat was het ge-wel-dig. De sfeer, openheid van de mensen, gekke kostuums, modeshows, het reuzenrad, muziek (en zo kan ik nog wel even doorgaan) hebben Milkshake bij mij op het lijstje van favoriete festivals gezet!IMG_9903

Festival report XITE
Milkshake was het eerste festival op ons lijstje waar we als squad een festival report van moeten maken. Dit gaat doormiddel van verschillende challenges en een interview. Dit keer was het mijn beurt om een interview te doen en dit was met DJ FS Green & MC Fit. Vanaf 15 augustus zijn alle festival reports op TV & online te zien! IMG_9951

Volgend weekend zijn we te vinden op Solar Festival in Roermond! Stuur me een berichtje hieronder aan de pagina als je er ook bent, wie weet kunnen we samen een leuke challenge doen!

Liefs,
Ange

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate