Fourtina reünie

Fourtina is back! Aanstaande zondag 14 augustus komen we weer samen om een show te geven tijdens De Meerpaaldagen in Dronten. Voor de mensen die me al voor een lange tijd volgen weten wat Fourtina is, maar voor de mensen die het niet weten hierbij even een korte samenvatting; ‘Fourtina’, waarin het indrukwekkende repertoire van Tina Turner is verweven, is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums. ‘Fourtina’ is een spetterende theaterbeleving, vol energie en emotie, waarin Nurlaila wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke band!

De mensen die me net pas leren kennen denken hé is ze naast het presenteren en vloggen ook nog een danseres? Ja zeker! Alweer 3 jaar geleden heb ik m’n HBO opleiding bij dansacademie Lucia Marthas afgerond. Bezig bijtje niet?10920952_10206004418767372_932775658936110955_n

Fourtina
De ster van deze show is topzangeres en podiumbeest Nurlaila Karim. Ze heeft geschitterd in musicals als o.a The Wiz, Les Miserables, Miss Saigon en gaat binnenkort de rol van Nicki spelen in “The Bodyguard”. Ik ben één van de danseressen in Fourtina. Ik ben er vanaf het begin bij en heb er altijd onwijs veel plezier in gehad! Na 2 tours door Nederland zat het erop, maar we wisten dat we elkaar snel weer zouden zien. En nu is het dus zover :). Zin in! Bekijk hieronder de trailer van de show.

Ben jij ook toevallig zondag 14 augustus aanwezig bij de Meerpaaldagen in Dronten laat het me weten! Wie weet tot dan ;).

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate