Dinner with Ange | Opporto

Ik heb weer een heerlijk etentje mogen organiseren voor mijn item ‘Dinner with Ange’. Voor de mensen die hier nog niet bekend mee zijn zal ik even vertellen wat dit item precies inhoudt. Sowieso één keer in de maand, maar soms ook vaker, organiseer ik etentjes in toonaangevende hotspots en restaurants. Ik word dan uitgenodigd en mag mijn gezellige entourage van meiden meenemen. Tijdens het diner mogen we alles uitproberen van de kaart en worden we super verwend met de heerlijkste drankjes en gerechten. Uiteindelijk schrijf ik er dan wat over en vertel ik jullie alle ins en outs van het des betreffende restaurant of hotspot! Ik moest even wachten met het posten van deze blog i.v.m de verbouwing van mijn nieuwe website, maar zoals je nu ziet heb ik niet stil gezeten hoor! Dit keer was ik namelijk uitgenodigd door het Seafood & Grill restaurant: Opporto. Ik heb er een speciale editie van gemaakt door alles te laten filmen.. Bekijk de video bovenaan deze pagina!

Fish and Friends
Opporto heeft in de zomer van 2015 haar deuren geopend geopend in hartje Rotterdam. Echte vis liefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Je hebt hier o.a de meest verse sashimi, mosselen en heerlijke visplateau’s waar allerlei soorten vis op een speciale en traditionele wijze worden klaar gemaakt door Portugese koks. Ik vind dat heel gezellig eten omdat je samen van het plateau kan pakken, echt een aanrader dus! De smaak van alle gerechten is top, maar hey het oog wilt natuurlijk ook wat.. En ook hier wordt aandacht aan besteed. Bijna alle gerechten hebben een culinair tintje, daar houd ik van! Verder bestaat de kaart uit 90% vis, maar kan je hier ook genieten van een lekkerste stukje vlees of pasta. Dus al houd je niet zo van vis, kan ook jij smullen!

Ambiance
Naast dat je bij Opporto heerlijk kunt eten is het restaurant zelf ook super mooi. Het is sfeervol, heeft een prachtige setting en alles ziet er gewoon super netjes uit. Ik vind het zeker een aanwinst voor Rotterdam. Qua locatie bevindt het zich net buiten het centrum, waardoor de omgeving wat rustiger is en je bijvoorbeeld niet zo snel problemen hebt met parkeren. Mocht je hier nog niet zijn geweest moet je dat binnenkort dus zeker is gaan doen!


Thanks for having me Opporto! Ik kom heeel snel weer langs :).

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate