About

Mijn naam is Angela Timisela en ik ben geboren op 14 december 1989, dit maakt mij een 26 jarige vrouw. Ik heb een Molukse vader en een Nederlandse moeder en ben geboren en getogen in hartje Amsterdam.

Ik ben mijn carrière gestart als professioneel danseres. Ik heb mijn HBO opleiding op het Institute Of Performing Arts (Dansacademie Lucia Marthas) in 2013 afgerond. Van daaruit ben ik me verder gaan ontwikkelen tot o.a commercieel model, presentatrice & sportdocente. Ik ben een echte duizendpoot en houd ervan om met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn.

Ik sta graag voor de camera en presenteren is een serieuze passie van mij. Daarom ben ik dit jaar begonnen met een nieuw avontuur: Vloggen. Ik wil mijn volgers graag meenemen in mijn wereld van lifestyle & entertainment door middel van live beeld. Dat heeft goed uitgepakt want ik heb juli 2016 mijn contract als vlogger & presentatrice bij XITE getekend. Naast mijn video’s kan je ook veel uitgebreide en leuke items op mijn blog verwachten; uiteenlopend van items over o.a reizen, interviews, hotspots en entertainment.
IMG_0227IMG_8167IMG_8633
IMG_0891FullSizeRender-4FullSizeRender-6

Leave A Reply

Navigate