Welkom bij mijn vlog!

Ja je leest het goed ik ben begonnen met vloggen! Ben er niet mee gestart omdat nu bijna iedereen het doet, maar omdat ik het oprecht heel erg leuk vind om te doen en ik het idee heb dat ik jullie veel kan laten zien en kan inspireren. Het worden namelijk niet alleen filmpjes over mijn dagelijks leven, ik neem jullie mee op avontuur in mijn wereld van entertainment van lifestyle, laat jullie zien hoe alles gaat tijdens m’n werk en boekingen, breng jullie in contact met mensen die mij inspireren en ja hallo ik neem jullie natuurlijk ook weer gezellig mee uit eten met ‘Dinner with Ange’.. Nu niet door middel van foto’s, maar met live beeld! Bekijk hieronder m’n introductie filmpje, hier vertel ik alles over m’n vlog en YouTube kanaal! Straks om 17:00u komt ook gelijk mijn eerste vlog aflevering online. Het is een speciale aflevering.. En ik ga nog lekker niet zeggen waarover het gaat, dat moet je zelf maar ondervinden ;).. Veel kijk plezier!

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate