Knippen bij Hanni Hanna

Super leuk dat je weer kijkt! In deze aflevering ga ik mijn haren knippen bij sterren kapper Hanni Hanna, hij knipt o.a bekende voetballers, rappers, acteurs en is sinds kort begonnen met een vlog en zijn daarbij behorende YouTube kanaal. Hij is echt hilarisch, neem een kijkje zou ik zeggen!

Ook heb ik een super leuke boeking in de Villa Thalia in Rotterdam van Pullmannova en neem ik jullie mee behind the scenes, maar ook on stage! Wat de avond extra speciaal maakt is dat al onze outfits van Marlies Dekkers zijn, I love it. Als laatst ga ik weer trainen in de Changing Life Hub samen met m’n bestie Hannah Vreugdenhil en geeft ze mij, maar ook jullie een aantal handige tips.

Dit is mijn langste vlog tot nu toe, ik wens jullie veel kijk plezier :). Vergeet je niet te abonneren!

Liefs,
Ange

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate