Luxury 4 Life PR

In vlog #4 ga ik op bezoek bij mijn stylist Graziella Ferraro van het PR bureau; Luxury 4 Life PR. Vorig jaar zomer had ik Graziella benaderd. Ik had zoveel interviews die ik moest afnemen voor DJ Mag Indonesia dat ik op een gegeven moment al m’n leukste outfits wel een keer had aangehad. Ik wilde er natuurlijk wel altijd leuk uit zien dus vroeg ik aan Graziella of ze me wilde kleden voor al de interviews en al mijn andere diverse opdrachten; fotoshoots, videoclips, premières en evenementen. Dat vond ze onwijs leuk en sindsdien ben ik kind aan huis!
DSC00558

Luxury 4 Life PR
Een boutique PR-bureau gevestigd in hartje Amsterdam met een schat aan fashion PR ervaring en kennis van de industrie. Luxury 4 Life PR is gespecialiseerd in fashion, beauty, gezondheid, fitness, accessoires, luxe goederen en lifestyle merken. Ze onderscheiden zich van alle andere PR bureau’s door naast hun commerciële merken ook aparte merken aan te bieden. Daarnaast supporten zij nieuw talent en geven ze deze designers graag een kans om te groeien.

Merken
Elke keer als ik binnenkom in de showroom word ik helemaal enthousiast en voel ik me als een kind in een snoepwinkel. Het ziet er allemaal zo tof uit! In Graziella haar rondleiding door de showroom verteld ze het een en ander over de fashion designers en merken Esther Haamke, Karen Millen, INKNI & Kim Philipsen. Ook vertelde ze dat ze wel is kleding had uitgeleend aan Lady Gaga, hoe cool is dat! Bekijk ook mijn bijbehorende vlog om nog meer te zien!
En vergeet je dan niet gelijk even te abonneren ;).

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate