Interview met Shermanology

Yes ik ben alweer bij vlog nummer 10!! Wat vonden jullie tot nu toe de leukste video en waarom? Let me know ;). Ook zou ik graag willen weten wat voor onderwerpen jullie meer zouden willen zien in de komende vlogs!

In deze vlog neem ik jullie mee naar The Box in Amsterdam, hier interview ik diverse DJ’s bij het feest Amsterdam Essentials. Ook heb ik best een aparte boeking in de Harbour Club.. Ik word namelijk samen met 2 andere danseressen naar huis gestuurd. Waarom? Ja dan moet je natuurlijk kijken ;). Tenslotte zien jullie Rick Ross optreden en moet ik dansen in Club Blu Rotterdam. Have fun!!

Hopelijk vinden jullie het weer een leuke vlog! Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste video’s? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal! Tot volgende week dinsdag om 17:00u.

Liefs,
Ange

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate