Ibiza vakantie vlog

Ik heb voor jullie een Ibiza vlog gemaakt in 2 delen! Na 12 heerlijke dagen vakantie ben ik namelijk weer terug en staat er elke dinsdag & donderdag weer een nieuwe vlog voor jullie klaar! Maar eerst nog even nagenieten van mijn vakantie in Ibiza en jullie er alles over vertellen :).

Deel 1
First of all was ik natuurlijk niet in mijn eentje op vakantie, maar met mijn lieve vriendje Estafano! Die zien jullie dus nu ook veel vaker in beeld dan normaal, super leuk! In de eerste Ibiza vlog (video bovenaan de pagina) geef ik jullie een rondleiding in onze villa. Ben zo blij dat ik dit verblijf 2 jaar heb gevonden via Air BNB. Het huis is prachtig, de omgeving eromheen super groot, het is er schoon én wat ik nog het allerfijnste vind is dat we het onwijs goed kunnen vinden met de bewoners. Ze helpen ons altijd overal mee, brengen elke ochtend een heerlijk fruit ontbijtje en zorgen dagelijks voor schone handdoeken. Volgend jaar weer terug hoor! 13686762_10210166698061753_4434454091146305843_n

Ook neem ik jullie mee naar Nikki Beach, dat één van mijn favo beach clubs is geworden van Ibiza. Gaan Estafano en ik uiteten bij het Aziatische restaurant Bambuddha, waarin je werkelijk denkt dat je in Bali zit. Ook neem ik jullie mee uit shoppen bij de grootste hippie markt van Ibiza: Las Dalias, naar het leukste strand van Ibiza: Ses Salines en gaan we uiteten met vrienden van ons die in Ibiza wonen, Chelina & Bethuel.

Deel 2
Als ik alle footage in 1 video zou stoppen werd de vlog veel te lang dus heb ik gekozen om het in 2 delen te doen! Deze aflevering begint met ons bezoek aan Spa La Posidonia dat zich bevindt in de bergen. Dit moet je echt bekijken want wauw wat was het prachtig. De Spa is onderdeel van het hotel: Hacienda Na Xamena. Je hoeft niet perse in het hotel te verblijven om gebruik te kunnen maken van het Spa gedeelte. Echt waar als je in Ibiza bent en je hebt de mogelijkheid om te gaan DOEN! Meer ga ik niet zeggen, ga de vlog daarvoor maar lekker bekijken ;). IMG_9422

Ook neem ik jullie weer mee uit winkelen, dit keer naar SLUIZ. wat overigens eigendom is van een Nederlands echtpaar! SLUIZ. is een winkel waar je de meeste hippe meubels, keukenspulletjes en allerlei andere hebbedingetjes kan vinden, super leuke kleding kan scoren en ook nog is top kan eten! TIP: neem het broodje zalm, voor mij was dit echt de lekkerste van Ibiza! Het laatste weekend van de vakantie moesten Estafano en ik van verblijf wisselen, we waren namelijk te laat met boeken van ons eerste huis waardoor het ons laatste weekend geboekt was door andere mensen. Maar ook ons 2e huis was een schot in de roos dus ik ga jullie weer gezellig een rondleiding geven! De vlog eindig ik in het Destino Pacha Resort. Heel veel kijkplezier!

Mochten jullie nog vragen hebben of willen weten welke restaurants en hotspots je niet mag missen in Ibiza stuur me dan een berichtje onderaan de pagina!! Hopelijk hebben jullie genoten van m’n vakantie vlogs! Liefs, Ange.

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate