The Good Food Tour

Ik was door Foodora uitgenodigd voor een super leuk event; The Good Food Tour! Samen met 9 andere social influencers die ook waren uitgenodigd gingen we 3 restaurants in Rotterdam bezoeken en mochten we van alles proeven. Zo niks voor mij… 😉
FullSizeRender

Foodora
Bij Foodora kan je eten bestellen bij restaurants en het aan huis laten bezorgen. Ze zijn nu werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht. Ze bezorgen nog niet in de hele stad dus check eerst nog even goed of jouw postcode erbij staat! Zoals je boven op de foto ziet was ons vervoermiddel de fiets, het was heerlijk weer die dag dus totaal geen straf. De restaurants die wij die dag hebben bezocht waren District A, Holy Smoke en mijn favoriet Hugh Rotterdam. Alle 3 toppers! 14022328_10210429828399847_8644322690501419588_n
Eigenlijk wel beter dat ik in Alphen aan den Rijn woon, anders zou ik never nooit meer koken..

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate