Solar Weekend Festival

Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn vlogsquad te vinden bij Solar om weer een tof festival report te maken voor XITE! Vanaf 15 augustus zijn alle festival reports elke week te zien op de TV zender van XITE. Houd het goed in de gaten ;)..

Solar Weekend Festival
Ik was zelf nog nooit naar dit festival geweest. Ik hoorde er altijd zoveel leuke dingen over maar ik vond Roermond gewoon te ver rijden.. Nu maakt het me niet meer uit hoe ver het rijden is want ben er sowieso volgend jaar weer te vinden. Wat een kleurrijk en gezellige boel is het bij Solar zeg! Het is ook niet maar 1 dag feest, maar 4 dagen lang.. Je kan namelijk slapen op de camping. Vrijdag kom je aan en zet je je tent op, zaterdag en zondag kan je genieten van het festival (wat overigens na 23:00u nog doorgaat op de camping) en maandag 12:00u moet je het terrein weer verlaten. Ik ben niet zo’n camping en tent type dus mij zal je er niet zo’n heel weekend vinden haha, maar super tof!IMG_0098

Vlogsquad
Samen met Milan, Iris & Jamie gingen we namens XITE het terrein van Solar weer op om leuke challenges uit te voeren. Welke dat zijn mag ik nog niet verklappen, maar wat ik wel mag zeggen is dat ze heel gek en grappig zijn! Ook heeft Iris een leuk interview gedaan met de jongens van Kris Kross. IMG_0093

Next stop: 13 augustus Appelsap, Amsterdam. Wie zie ik daar? Wie weet loop ik jou wel tegen het lijf en nodig ik jou uit voor een leuke challenge!

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate