Shoot | Montreux Zwitserland

Ik was benaderd door film agency Mr. Frank of ik in de videoclip van mister X wilde spelen. Ja sorrrry mag er niet veel over zeggen! Wat ik wel mag delen is dat alles werd opgenomen in Montreux, een prachtige stad in Zwitserland. Ik was onwijs enthousiast want ik was al een keer eerder in Zwitserland geweest voor een dansboeking voor het bekende haar merk Goldwell en dat vond ik zoooo gaaf! Maar vond het natuurlijk ook leuk dat het voor een grote artiest was, plus dat de opname stijl weer wat totaal nieuws voor me zou zijn. Nou lekker duidelijk allemaal hé? Dusss… hihi.
IMG_1383

Lights, camera, action!
Dezelfde avond van de aanvraag kreeg ik bericht dat ik was uitgekozen als één van de de twee hoofd modellen van de video. Jippieeee, Zwitserland here I come! Toen wist ik nog niet dat ik zaterdag om 05:00u in de ochtend al op Schiphol moest zijn.. Zo dat was wel even zwaar zeg. Vrijdag avond kwam ik namelijk laat thuis van Fourtina, we hadden die avond een show all the way in Winschoten, wat 2,5 rijden was.. Anywayssss de reis en alles ging allemaal goed. Eenmaal aangekomen in Genève moesten we nog een uurtje met de taxi naar de stad Montreux. Ik was samen met het andere model en de crew zou iets later komen want die hadden een andere vlucht omdat die van ons al vol zat. Wij konden dus nog even lekker relaxen in ons 5 sterren hotel Royal Plaza! Goodlife ;). Toen iedereen compleet was konden we beginnen met filmen! Ik heb de mooiste plekjes van Montreux gezien en heftige boswandelingen gemaakt op m’n laarsjes met hak haha. In de nacht gingen we nog naar een festival om daar wat shots op te nemen. Rond 02:30u waren we klaar. Onze vlucht ging alweer om 06:50u dus slapen zat er niet echt in. Wel ging die nacht de klok een uurtje terug! Wauw wat een verademing was dat zeg, heb ik toch even een uurtje kunnen liggen, douchen en even kunnen bijkomen. Ben weer een ervaring rijker en ben echt benieuwd naar het eindresultaat. Ik ga in ieder geval snel weer een keertje richting Zwitserland. Als je er nog nooit ben geweest en houd van de natuur, shoppen en het mooie stadsleven, moet je ook echt een keer die kant op! Zürich & Genève zijn hiervoor echt een aanrader.

12033064_10208014884347755_3728795829503695044_n
FullSizeRender-2IMG_1396
FullSizeRender-1
IMG_1371
IMG_1360
IMG_1401
FullSizeRender

Zwitserland, I’m coming back very soon..

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate