Opening VIP Room >Hi Friday

Ik was afgelopen vrijdag door de organisatie van de VIP Room en hét nieuwe feestje ‘Hi Friday’ uitgenodigd voor de grote opening van de nieuwe VIP Room in Rotterdam. Dit ook omdat ik hier de maandag ervoor een fotoshoot had.. Wie? Wat? Waar? Daar vertel ik jullie zo meer over.. Ohja en alle onderstaande kiekjes zijn allemaal gemaakt door fotograaf Haris!

‘Hi Friday’ is vanaf nu elke vrijdag avond vaste prik in de VIP Room en beschrijft zichzelf als volgt: Een speelvolle en verleidelijke avond voor dames en heren, boys and girls, bad bitches and rascals en iedereen die het leven nou gewoonweg wat mooier wil maken dan de rest. De aanstekelijke sexy sound wordt elke week feilloos in elkaar gedraaid door onze met de hand gekozen line up van alleen maar supersterren uit binnen & buitenland! Verwacht een selectie van oude bekenden, huidige helden, grote verrassingen, internationale artiesten en big talenten van de toekomst achter de decks met als missie: alle meisjes laten dansen en hun girlfriends ook. Even terug naar de fotoshoot waar ik jullie in het begin over vertelde.. Ik ging ook speciaal naar de VIP Room om mezelf te zien hangen.. Nou kijk daar ben ik dan.. En jawel, in de mannen WC! Is weer is wat anders hé? Haha! Ben wel blij met de foto. Is namelijk altijd spannend welke foto de fotograaf uiteindelijk heeft uitgekozen.. 12698715_210591515961877_4736382344636715847_o
Ik was nog nooit eerder in de VIP Room geweest, dus ik kan niet zeggen of het er nou beter uitziet dan voorheen. Ik heb me wel laten vertellen dat het gedeelte achter de DJ Booth is veranderd. Ik heb in ieder geval een super leuke avond gehad, er werd goeie muziek gedraaid en de sfeer was top (zoals je hier beneden op de foto’s wel kunt zien)! Nou ik zeg; ga alvast opzoek naar je outfit, trommel je vrienden en/of vriendinnen alvast op en zet ‘Hi Friday’ voor de aankomende vrijdag(-en) in je agenda ;).

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate