Nieuw! Website & Vlog

Welkom op mijn vernieuwde website! Super leuk en gezellig dat je even bent komen kijken, ik zou zeggen blijf lekker hangen en kijk rustig rond :).

Het bouwen van deze nieuwe website was keihard werken en soms veel stressen, maar na even offline te zijn geweest ben ik er eindelijk weer! Mijn vorige website was eigenlijk nog niet eens een jaar oud, maar ik wilde alweer een stapje verder. M’n vorige website was ook meer een persoonlijke pagina en dit is echt een blog pagina. Wat kunnen jullie hier van mij verwachten? Lifestyle en Entertainment gerelateerde blog posts en nieuws, interviews, meer ‘Dinner with Ange’ items, eigen gemaakte video’s en vlogs en nog véééél meer.

VLOG
Ja je las het net goed Ange is begonnen met vloggen! Ben er niet mee gestart omdat nu bijna iedereen het doet, maar omdat ik het oprecht heel erg leuk vind om te doen en ik het idee heb dat ik jullie veel kan laten zien en kan inspireren. Het worden namelijk niet alleen filmpjes over mijn dagelijks leven, ik neem jullie mee op avontuur in mijn wereld van entertainment van lifestyle, laat jullie zien hoe alles gaat tijdens m’n werk en boekingen, breng jullie in contact met mensen die mij inspireren en ja hallo ik neem jullie natuurlijk ook weer gezellig mee uit eten met ‘Dinner with Ange’.. Nu niet door middel van foto’s, maar met live beeld! Bekijk hieronder m’n introductie filmpje, hier vertel ik alles over m’n vlog en YouTube kanaal! Vanavond 18:00u komt ook gelijk mijn eerste vlog aflevering online. Het is een speciale aflevering.. En ik ga nog lekker niet zeggen waarover het gaat, dat moet je zelf maar ondervinden ;)..

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate