LeadingLady | Clip Lange Frans

Jullie hebben misschien al het één en ander voorbij zien komen op m’n Facebook en Instagram. Vorige week had ik opnames voor de nieuwe videoclip van Lange Frans & Sjaak, ‘Koffie’. Ivy van IvyDavisEvents belde me een paar weken geleden op en zei dat ik was gekozen tot leading lady van de video samen met Melissa Baas (winnares Benelux Next Top Model 2010). In 2012 had ik ook al een video gedaan voor Lange Frans; ‘Hou van Amsterdam’, dus dat maakte het extra leuk!
IMG_3311

Rise and shine!
Ik moest om 05:30u ’s ochtends al op de set zijn.. Die dag daarvoor had ik nog een show voor Fourtina in Hoofddorp dus ik had maar iets van 4 uurtjes geslapen. Maar de hele video werd geschoten in Leiden dus ik hoefde niet ver te rijden! Dat scheelde echt een hoop. Voor de eerste locatie moest ik in het Hampshire Hotel Fitland zijn. We zouden gaan opnemen bij het zwembad. Ik kwam binnen en het zag er zo mooi uit! Echt niet Nederlands eigenlijk. Ik ging de make up in en ontmoette daar Melissa. Een spontante en leuke meid, het klikte gelijk. Altijd fijn als je een klik hebt met degene waar je de hele dag samen moet werken! Na opgemaakt en aangekleed te zijn konden we beginnen! En hoe… ik moest in een badkuip liggen vol met koffie. Heerlijk wakker worden zo vind je niet.. haha.
DSC_0734Prachtig uitzicht bij het zwembad in het Hampshire Hotel Fitland.. Ik kom hier echt snel terug hoor!
IMG_3302Okay nu gaat het gebeuren.. Een koffie bad it is!
IMG_3320Lights, Camera, Action!

Koffie-bad
Zoals je al op de foto hierboven ziet werd ik overspoeld met koffie bonen van Australian. Ik vond het echt zo leuk, weer is een keer wat anders! Al drink ik zelf geen koffie.. De eerste scene speelden Melissa en ik samen met Sjaak. Daarna gingen we door in het zwembad en we mochten nog echt gaan zwemmen ook. Wat een zware werkdag hé? Hihi. Het was fijn werken met de hele productie. Lange Frans & Sjaak zijn ook zo lekker normaal en gek, geen sterallures te bekennen. Daar houd ik van!
IMG_3389Het zwembad was nog heerlijk warm ook, dat was echt even genieten..

Locatie 2: Australian Homemade
Voor de tweede en de laatste locatie moesten we naar het centrum van Leiden. De volgende scene zou zich namelijk gaan afspelen in de ijs & koffie salon Australian Homemade. Maar eerst even lekker lunchen! Er was geregeld dat wij gratis bij La Place konden eten, echt top. Na de lunch ging ik snel weer terug de visagie en styling in, ik moest nu een zakenvrouw spelen die een kopje koffie ging halen bij Lange Frans & Sjaak. Ik houd er altijd rekening mee dat zo’n dag uit kan lopen. We zouden om 14:00u klaar zijn maar het was ondertussen al 17:00u. Ik moest eigenlijk echt opschieten want m’n les bij Fitness365 in Alphen begon alweer om 18:00u. Gelukkig had ik alles tot op de minuut gehaald! Het was een lange dag, maar wel een super leuke dag. Ik geniet altijd als ik voor de camera sta. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat, I’ll keep you posted;).
IMG_3411We namen het er van zoals je ziet! Thanks for having us La Place Leiden.
IMG_3423Omgetoverd tot twee zakenvrouwen! Let’s do some business ;).
IMG_3438Koffie halen bij Sjaak & Lange Frans
IMG_3444De hele dag was het lachen, gieren, brullen met duo penotti. It’s a wrap!

Bekijk de videoclip hier

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate