Kick Off For Good | Pre-dinner

Ik was aanwezig bij de pre-dinner van het voetbal evenement ‘Kick Off For Good’ van één van de grootste voetballers aller tijden; Clarence Seedorf. Het diner vond plaats in de Koepelkerk in Amsterdam. Vanmiddag zullen de All Stars het opnemen tegen de Real Madrid legends om geld bij elkaar te spelen voor de Laureus Sport For Good Foundation. De wedstrijd zal gespeeld worden door de meest legendarische spelers uit de geschiedenis met o.a Thierry Henry, Roberto Carlos, Cafu, Gullit, Seedorf, Davids en Hierro.

Business and Pleasure
Tijdens het ‘Kick Off For Good’ pre-dinner heb ik het host gedeelte verzorgd. De voetballers moesten natuurlijk verwelkomd en begeleid worden en omdat het een event is voor het goede doel was er een speciale loterij waar er loten werden verkocht. Dit waren een aantal taken die mijn 6 hostessen en 2 mannelijke hosts hebben volbracht. En ze hebben wat geld binnengeharkt van al die voetballers hoor! Good job! Tijdens het diner waren er grote voetbal namen aanwezig als Ronald de Boer, Edgar Davids, Demy de Zeeuw en heeel veel andere grote namen die ik niet ken.. Haha. Daarnaast presenteerden Jandino en Fajah Lourens de avond en deden zij de prijsuitreiking van de loterij.
IMG_5832De voetballers kunnen elk moment arriveren.. M’n meiden en de paparazzi staan in de startblokken!
IMG_9518Loving my crew, wat was ik blij met jullie! Bedankt voor jullie inzet!
IMG_9532Hard werken, maar dan heb je ook wat hé. Rosco & Ellen, good job!

Clarence Seedorf
Het leuke was dat Clarence mij vroeger als baby heeft vastgehouden en mijn vader, moeder en broer heel goed kent. Mijn broer Michael Timisela speelde namelijk vroeger samen met hem in de jeugd van Ajax met o.a Patrick Kluivert & Danny Landzaat. Aan het einde van de avond sprak ik Clarence aan, stelde mezelf voor en zei dat ik de dochter van en zusje van was. Nou dat vond hij zo leuk! Hij zei Timisela, dat vind ik echt een artiesten naam, heb je je kaartje voor me? Haha heerlijk compliment en tuurlijk heb ik m’n kaartje voor je! Mijn paps kwam mij na het event ophalen, toen zei ik kom we gaan Clarence even verrassen! Nou dat was als vanouds, echt super leuk om te zien.
IMG_5840Clarence met z’n family
IMG_5833Edgar Davids has arrived!
IMG_9534Even gezellig gekletst met Edgar Davids, hij vroeg me wat ik deed deze bewuste avond, hij zag me steeds overal heen en weer lopen haha

Wat een leuke en speciale avond was dit! Dit noem ik nou echt business and pleasure. Hopelijk zie ik jullie weer bij de volgende blogpost!

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate