De “Dinner with Ange” Vlog

Yes finally.. Na een aantal weken druk bezig te zijn geweest met alle “Dinner with Ange” afleveringen op te nemen kan ik ze nu eindelijk met jullie delen! Vanaf volgende week komt er elke donderdag om 17:00u een aflevering van “Dinner with Ange” online op mijn YouTube kanaal. In dit item neem ik samen met jullie een kijkje in de keuken in o.a verschillende restaurants, hotspots & hippe lunch tentjes en gaan we van alles proeven. Soms samen met een gast die mij op een bepaald vlak inspireert, maar soms ook alleen! Wat ik uiteraard helemaaaaal niet erg vindt, met al dat lekkers.. En pas maar op, van al die foto’s hieronder zal je ook vast en zeker trek krijgen ;).. IMG_6622DSC00835

Good food = Good mood!
Wat ben ik toch eigenlijk een enorme bofkont hé.. Wie wilt er nou niet van alles proeven in een top restaurant of leuke hotspot? En dat soms met good company ook nog! Maar niets komt natuurlijk uit de lucht vallen, heb erg mijn best gedaan om dit te kunnen realiseren. Wil bij deze alle mensen en locaties waardoor ik ben uitgenodigd onwijs bedanken (you know who you are). Ga natuurlijk nog niet alles verklappen.. But really, thanks for having me everyone <3.IMG_6642IMG_6647DSC00845

Dus! Vanaf aankomende donderdag 29 april elke week een nieuwe “Dinner with Ange” aflevering.
Heb jij nou nog leuke spots waarvan je vindt die ik echt moet bezoeken, let me know :).
En vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om geen enkele video te missen!

Liefs, Ange -X-

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate