Dinner with Ange | HUGH

Afgelopen vrijdagavond had ik weer een te leuk etentje voor mijn blog item ‘Dinner with Ange’. Ik was persoonlijk uitgenodigd door één van de nieuwste fancy hotspots: HUGH. Ik mocht langs komen voor een heerlijk diner en mocht uiteraard weer m’n entourage van prachtige vrouwen meenemen. HUGH is een cocktail club gelegen in het Hilton Hotel in het centrum van Rotterdam. Naast dat je hier geweldig kan dineren, kan je er ook terecht voor een zakelijke afspraak, een smakelijk ontbijt of kan je er paraderen in je mooiste jurkje tijdens de clubavond. HUGH got it all!
angela_hugh-BL-5

Make Up Miracle By Helly
Voordat ik naar de HUGH ging, heb ik me laten opmaken door Helly, beter bekend als Make Up Miracle By Helly. Bij Helly kan je je betaalbaar professioneel laten opmaken. Het is toegankelijk voor iedere vrouwe en elke gelegenheid. Je verjaardag? Een date? Of ga je gewoon lekker een avond stappen? Helly zorgt voor bijpassende make-up & hairstyling. Ik had dus een etentje en ik was super blij dat ik even langs was geweest. Een mooi make-upje kan soms net even wat extra’s geven aan een speciale gelegenheid. Super thanks Helly!
IMG_5503

‘Dinner with Ange’
Ik had 20:30u met de meiden voor de HUGH afgesproken. Het diner begon officieel om 21:00u, maar hé we zijn vrouwen en we komen meestal te laat omdat we toch nog even dat jurkje willen omwisselen of onze nagels moeten lakken. Je kent het wel.. Dus ik zei 20:30u.. En wat denk je? Ange stond er om 20:30u en er was nog niemand te bekennen! Iedereen kwam langzaam binnendruppelen om 21:15u. Precies wat ik dacht dus.. haha. Na dat iedereen zat kon m’n ‘Dinner with Ange’ eindelijk beginnen! Door middel van mijn Photo Diary ga ik jullie alles vertellen over deze girlsnight in de HUGH!
IMG_5521Het eerste wat op tafel werd geserveerd waren deze prachtige glazen met Gin Tonic. PROOST!
IMG_5547Al snel daarna volgden er allerlei gerechten! Het was allemaal super mooi opgediend en het zag er heerlijk uit. En ik zal je vertellen, het smaakte ook echt heerlijk!
IMG_5544Moet je kijken wat een plaatje met al die prachtige kleuren! Deze Salmon & Taco’s is echt een aanrader
IMG_5548Als je van tonijn houdt zou ik zeker deze Spicy Tuna Sticks bestellen. Het lijken net lolly’s, echt leuk om het zo te eten. Je krijgt gelijk een andere beleving, een keer wat anders dan van je bord eten toch? Ook zie je croquettes staan, er zijn drie smaken: kalfsvlees, garnalen en paddestoel. Bij elke croquette zat er een ander sausje. Kijk daar houd ik nou van!
IMG_5549Maar we zijn er nog niet hoor! Elk gerecht bleef me maar verbazen. Dit is de Pata Negra Pyramid. Zo simpel, maar zoooo lekker!
IMG_5578Wauw deze plakjes vlees waren zo heerlijk mals, het water loopt me alweer in de mond..
IMG_5533Okay okay, na deze foto stop ik met jullie lekker te maken haha. Dit was één van de toetjes.. Pff ik zeg niks! Chocolate doesn’t ask questions, chocolate understands 😉

Nou zoals je denk ik wel kan zien, was dit etentje zeeeer geslaagd. We zijn onwijs goed verzorgd door de bediening en hebben heerlijk gegeten. Super thanks for having me HUGH! And girls thanks for joining me. Heb je nog leuke tips of wil je juist dat ik langskom bij jouw restaurant? Laat dan hier beneden een comment achter. On to the next ‘Dinner with Ange’..

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate