De Qmusic prank

Oh jee, Ange gaat letterlijk en figuurlijk met de billen bloot! Qmusic stuurde haar Vlogmeister finalisten de radiostudio in en maakte ze wijs dat ze een interview hadden ter kennismaking. Het bleek echter een test.. Want kunnen ze presteren onder alle omstandigheden? Zelfs als ze énorm worden afgeleid? Nou daar kwam ik dus in beeld. Wat in de eerste instantie helemaal niet de bedoeling was! Een van mijn modellen, Daniel Korsten, was ingezet om de vrouwelijke vloggers af te leiden en het vrouwelijk model had Qmusic ze zelf geregeld. Ik ging op de opnamedag even langs op locatie om kennis te maken met de productie. Eenmaal aangekomen vloog de regisseur zowat op me af en was zo blij dat ik er was! Er was namelijk een klein probleempje.. Ze waren niet zo blij met het vrouwelijk model die ze hadden geboekt. Toen voelde ik hem al aankomen! Ange moest alsnog ook zelf aan het werk :). De hele video spreekt voor zich en de beelden zij hi-la-risch. Heel veel plezier!

Veel kijkplezier en vergeet je niet te abonneren mocht je dat nog niet hebben gedaan ;). Zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste video’s! Elke dinsdag & donderdag om 17:00u komt er een nieuwe vlog online.

Volg me ook op mijn andere Social Media kanalen:
Instagram: @angelatimisela
Facebook: https://www.facebook.com/apftimisela
Snapchat: @angelatimisela

Liefs,
Ange X

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate