Bye iPhone, Hello Moto!

Ja je leest het goed.. Ik heb mijn iPhone weg gedaan en ben overgestapt naar Moto, het vroegere Motorola. Nooit gedacht dat ik ooit zonder enige moeite mijn iPhone weg zou doen, ik was namelijk echt anti android. Ik ga jullie uitleggen hoe dit zo is gekomen :).
res_1478176478235

Hello Moto
Moto is een nieuwe klant van mij. Ik ga hun promotie werkzaamheden op me nemen door middel van demo teams in te zetten op diverse locaties en evenementen. Onderstaand zie je de Moto Z met zijn Moto Mods die we de komende maanden gaan promoten. In mijn vlog hierboven laat ik jullie dit toestel uitgebreid zien en laat ik zien wat hij allemaal kan. Wauw wat een toestel, wat een mogelijkheden. Geloof me kijk de vlog dan weet je wat ik hiermee bedoel! Maar goed aangezien Moto dus een nieuwe klant van mij is, kon ik niet langer met mijn iPhone rondlopen. Het zou raar zijn als ik op het hoofdkantoor aankom en daar met een andere telefoon dan Moto rondloop. Dus er was geen ontkomen aan.. ik moest overstappen. In het begin vond ik het wel een beetje eng, want ik heb nog nooit een android als telefoon gehad. Nu ik eenmaal de Moto Z volledig in gebruik heb ben ik helemaal om en mis ik mijn iPhone geen seconde..
14524537_317406568624741_3352757174529716182_o

Wat voor telefoon heb jij? En zou jij durven om over te stappen naar de Moto?

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate