Back to School

Ongeveer zes weken geleden had ik samen met zes andere prachtige vrouwen een fotoshoot met fotograaf Marcel Zuurmond. Ik zal even vertellen hoe dit tot stand is gekomen :). Voor deze shoot kende ik Marcel nog niet persoonlijk, maar we waren wel vrienden op Facebook en Instagram. Ik vond z’n werk namelijk altijd al heel tof! Doordat we elkaar volgen ziet hij mijn foto’s natuurlijk wel is voorbijkomen. Ik had een foto gepost tijdens een boeking van Diamond Entertainment in de Passenger Terminal te Rotterdam en dat vond hij zo vet (zie onderstaande foto). Hij stuurde me naderhand een berichtje of ik al deze meiden bij elkaar zou willen brengen voor een fotoshoot. Maar natuurlijk :), ik wist dat de meiden het ook leuk zouden vinden dus alles was al snel geregeld.
IMG_1864

Back to School
Ik heb alles voorafgaand geregeld. Het was niet moeilijk om alle meiden bij elkaar te brengen, maar wel moeilijk om een datum te prikken waar iedereen ook daadwerkelijk kon! Maar we gaven niet op en hadden het uiteindelijk voor elkaar gekregen. Toen kwam de locatie.. Na een beetje rond gevraagd te hebben kwam mijn tante met een goed idee en vroeg of we in basisschool de Ark in Buitenveldert wilde shooten waar ze werkt. Dat was perfect en paste perfect bij het concept. Na overleg met Marcel was ook dit geregeld! Alle styling en make-up hebben we op de dag zelf allemaal zelf gedaan. Omdat we allemaal danseressen zijn weten we wel hoe of wat, maar alsnog best moeilijk hoor. Uiteindelijk hebben we het toch maar even gedaan! Hieronder het eindresultaat, maar dit zijn nog lang niet alle foto’s.. Dus er volgt nog meer. I’ll keep you posted.
image1
image2
image3

En? Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in een comment hieronder!
Bekijk ook de bijbehorende -VLOG- en maak alles mee behind the scenes.

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate