Amsterdam Dance Event

Zo, weet even niet waar ik moet beginnen hoor haha. Wat een drukke dag weer gister! Zoals sommigen van jullie al weten ben ik VJ bij DJ Mag Indonesia. Gister is ADE; Amsterdam Dance Event, officieel van start gegaan. Het Amsterdam Dance Event is een muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijkse evenement biedt een dag- en een nachtprogrammering aan voor ongeveer een week lang. Overdag functioneert ADE als een platform voor de elektronische muziekindustrie. Echt een happening dus! Uiteraard kon ik daar niet bij ontbreken met DJ Mag Indonesia en gingen we de hele dag op pad! Hier ga ik jullie alles uitgebreid over vertellen.. Maaar eerst wil ik nog even Graziella van Luxury4life PR agency bedanken voor alle te gekke styling die ik elke keer mee krijg voor m’n werk als VJ. De trui die ik op al deze foto’s aan had is van Esther Haamke, love it!
IMG_0929

Stop 1: The Media Nanny
Mijn eerste interviews vonden plaats bij The Media Nanny op de Herengracht in hartje Amsterdam: één van de belangrijkste PR-bureaus in de dance muziek. Het was echt een gekkenhuis daar! Overal liepen er pers, interviewers en DJ’s door elkaar heen. We hadden een schema en tijden doorgekregen, maar op zo’n dag loopt het 9 van de 10 keer niet zoals het zou moeten haha. Maar daar wen je op een gegeven moment wel aan hoor :). Sander van Doorn en Oliver Heldens stonden op ons lijstje. Na een uurtje uitloop kon ik mijn interview met Sander van Doorn. Oliver Heldens was te ver uitgelopen qua tijd en moest weer door naar de volgende locatie. Die krijgen we dus nog te goed!
IMG_0930Interview met Sander van Doorn! Binnenkort terug te zien op de DJ Mag Indonesia app & de website.

Stop 2: Andaz Hotel, pers conferentie Hardwell
Na m’n interview met Sander van Doorn moest ik snel door naar de tweede locatie, het Andaz hotel. Gelukkig zit dat een straat achter de Media Nanny dus kon ik m’n auto lekker laten staan. In het Andaz hotel vond de persconferentie van Hardwell zijn nieuwe charity project; ‘Worlds Biggest Guestlist’ plaats. Hardwell doet hiermee een poging om in het Guiness Book of World Records te komen. Hij is dit project begonnen samen met zijn boekings kantoor Anna Agency en United, het bedrijf van de Indiase Shailendra Singh, en probeert een voorbeeld te zijn voor de gehele dance industry. The Worlds Biggest Guestlist is een gratis evenement speciaal voor kinderen. Hardwell geeft maar liefst 100.000 gastenlijst weg voor Hardwell’s United We Are tour in Mumbai, India. Ik vond het echt een speciale persconferentie, je zag dat alles echt recht uit het hard van deze mensen kwam, vooral Hardwell, en ze zich 300% willen inzetten voor dit mooie project.
IMG_0877
IMG_0876

Interviews Andaz Hotel
Na de persconferentie had ik nog drie interviews met DJ’s die bij het label van Hardwell zitten of met Hardwell samen hebben gewerkt; Julian Calor, Manse & Dyro. Ze waren alle drie nog begin 20, zo mooi om te zien hoe gedreven deze mensen zijn en al zoveel succes hebben behaald op zo’n jonge leeftijd! Ik houd er echt van om naar mensen hun levensverhaal en passie te luisteren, leer ik zelf ook veel van.
IMG_0887Manse was lekker gek en heel open, dat gaf het interview een leuke sfeer!
IMG_0885DJ Dyro, een simpele jongen uit Leiden uitgegroeid tot een succesvolle producer!

Stop 3: 010 Bookings borrel Club Abe
Als laatste eindigden we in de Club Abe bij de 010 Bookings borrel en hadden we hier interviews met DJ’s als Lady Bee, La Fuente en Vato Gonzalez. MC Boogshe deed hier ook gezellig een paar interviews, dit omdat ze bij 010 Bookings zit en ze iedereen goed kent. Ik deed het interview met de gezellige Lady Bee! 00:00u sharp was ik klaar en kon ik deze super leuke dag afsluiten. I really loveeeee my job as a VJ!
IMG_0917Interview met Lady Bee & Caddy from the USA
IMG_0905Representing DJ Mag Indonesia!!
IMG_0932Met de grote bazen van DJ Mag Indonesia: Andy & Jeroen!

Op naar volgend jaar! 😉

Comments

comments

Leave A Reply

Navigate